Matkurs og vinkurs

Høstens kursprogram

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Så snart dagens situasjon med begrensninger på sosialt samvær er over, er vi klare med et bredt tilbud av vinsmakinger, middager og matkurs. Bare se alt vi har planlagt for deg.
27 Mars 2020 - 15:09

Det har vært stille fra oss en stund, men vi har absolutt ikke glemt deg. Situasjonen vi nå står oppe i er veldig vanskelig for oss alle, men dette skal vi klare. For vi savner deg veldig på våre arrangementer og gleder oss enormt til å gjenåpne dørene slik at vi kan gjøre det vi elsker mest i verden - å dele fantastiske mat- og drikkeopplevelser med deg.

I tiden før koronautbruddet jobbet vi med å ferdigstille høstens kursprogram. Det vil bli et svært spennende og variert program, og vi har gledet oss veldig til å dele det med dere. Så fort det blir mulig, vil arrangementene bli publisert og invitasjonene nå deg.

I mellomtiden har vi lyst til å fortelle deg om noen av de fantastiske arrangementene du har i vente.

Vi kan friste med Winemakers Dinner med en av storfavorittene fra Pfalz, Weingut A. Christmann. Du vil også få muligheten til å gå til bords med Feudi San Gregorio

I løpet av høsten blir det spennende møter med både champagneprodusenten Taittinger og britiske bobler fra Hush Estate. Rioja-fansen kan også glede seg for ikoniske Lopez de Heredia vil ta turen. 

Vi gjenopptar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Australiamesse. Det vil bli arrangert nye dessert- og kakepyntekurs med selveste Sverre Sætre, og vi kan love mange gode matkurs hos Bølgen & Moi.

Til deg som allerede er påmeldt arrangementer berørt av COVID-19 pandemien, er vi i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for tiden med å flytte alle kurs. Du vil motta informasjon på e-post så snart vi vet mer. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en så smidig overgang som mulig.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på våre arrangementer det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Hjertelig hilsen oss i Apéritif

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her