Matkurs og vinkurs

Høstens kursprogram

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Så snart dagens situasjon med begrensninger på sosialt samvær er over, er vi klare med et bredt tilbud av vinsmakinger, middager og matkurs. Bare se alt vi har planlagt for deg.
27 Mars 2020 - 14:09

Det har vært stille fra oss en stund, men vi har absolutt ikke glemt deg. Situasjonen vi nå står oppe i er veldig vanskelig for oss alle, men dette skal vi klare. For vi savner deg veldig på våre arrangementer og gleder oss enormt til å gjenåpne dørene slik at vi kan gjøre det vi elsker mest i verden - å dele fantastiske mat- og drikkeopplevelser med deg.

I tiden før koronautbruddet jobbet vi med å ferdigstille høstens kursprogram. Det vil bli et svært spennende og variert program, og vi har gledet oss veldig til å dele det med dere. Så fort det blir mulig, vil arrangementene bli publisert og invitasjonene nå deg.

I mellomtiden har vi lyst til å fortelle deg om noen av de fantastiske arrangementene du har i vente.

Vi kan friste med Winemakers Dinner med en av storfavorittene fra Pfalz, Weingut A. Christmann. Du vil også få muligheten til å gå til bords med Feudi San Gregorio

I løpet av høsten blir det spennende møter med både champagneprodusenten Taittinger og britiske bobler fra Hush Estate. Rioja-fansen kan også glede seg for ikoniske Lopez de Heredia vil ta turen. 

Vi gjenopptar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Australiamesse. Det vil bli arrangert nye dessert- og kakepyntekurs med selveste Sverre Sætre, og vi kan love mange gode matkurs hos Bølgen & Moi.

Til deg som allerede er påmeldt arrangementer berørt av COVID-19 pandemien, er vi i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for tiden med å flytte alle kurs. Du vil motta informasjon på e-post så snart vi vet mer. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en så smidig overgang som mulig.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på våre arrangementer det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Hjertelig hilsen oss i Apéritif

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her