Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Høstens kursprogram

Vi er snart tilbake med et bredere kurstilbud enn noensinne

Så snart dagens situasjon med begrensninger på sosialt samvær er over, er vi klare med et bredt tilbud av vinsmakinger, middager og matkurs. Bare se alt vi har planlagt for deg.

Det har vært stille fra oss en stund, men vi har absolutt ikke glemt deg. Situasjonen vi nå står oppe i er veldig vanskelig for oss alle, men dette skal vi klare. For vi savner deg veldig på våre arrangementer og gleder oss enormt til å gjenåpne dørene slik at vi kan gjøre det vi elsker mest i verden - å dele fantastiske mat- og drikkeopplevelser med deg.

I tiden før koronautbruddet jobbet vi med å ferdigstille høstens kursprogram. Det vil bli et svært spennende og variert program, og vi har gledet oss veldig til å dele det med dere. Så fort det blir mulig, vil arrangementene bli publisert og invitasjonene nå deg.

I mellomtiden har vi lyst til å fortelle deg om noen av de fantastiske arrangementene du har i vente.

Vi kan friste med Winemakers Dinner med en av storfavorittene fra Pfalz, Weingut A. Christmann. Du vil også få muligheten til å gå til bords med Feudi San Gregorio

I løpet av høsten blir det spennende møter med både champagneprodusenten Taittinger og britiske bobler fra Hush Estate. Rioja-fansen kan også glede seg for ikoniske Lopez de Heredia vil ta turen. 

Vi gjenopptar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Australiamesse. Det vil bli arrangert nye dessert- og kakepyntekurs med selveste Sverre Sætre, og vi kan love mange gode matkurs hos Bølgen & Moi.

Til deg som allerede er påmeldt arrangementer berørt av COVID-19 pandemien, er vi i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for tiden med å flytte alle kurs. Du vil motta informasjon på e-post så snart vi vet mer. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en så smidig overgang som mulig.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på våre arrangementer det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Hjertelig hilsen oss i Apéritif

Kommende kurs

Til toppen