Matkurs og vinkurs

Winemakers Dinner 7. juni

Vi feirer sommeren med en fantastisk Winemakers Dinner i herlige omgivelser på Strand Restaurant i Bærum

Vi feirer sommeren med en fantastisk Winemakers Dinner i herlige omgivelser på Strand Restaurant i Bærum

Gjennom en spesialkomponert fem-retters meny satt sammen av de eminente kokkene på Strand Restaurant skal vi smake hele åtte herlige viner fra Soave.
06 Juli 2016 - 09:11

Denne sommerkvelden er det Sisto Tessari fra La Cappuccina som skal vise frem sine flotte viner fra Soave, Veneto.

Pionerer i økologisk jordbruk siden 1985 

Sisto Tessari.

La Cappuccina har vært i Tessari familiens eie og drift siden 1890. Vingården drives i dag av Sisto Tessari, som er vinmaker, og hans to søsken. De er betraktet som en av de ledende produsentene av økologisk vin i Italia siden de allerede i 1985 la om produksjonen for å, som de selv sier, kunne levere mer naturlige produkter med stor respekt for jordsmonn og miljø.

Sisto vil lære oss mer om hver enkelt vin og ikke minst forklare hvorfor de er som skapt til denne kveldens spennende meny.

Se hele menyen og vinene du får smake 

 

Strand Restaurant

 

Tom Victor Gausdal.

Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer, kjente navn for de fleste som interesserer seg for mat i Norge. Denne kvelden vil vi bli plassert i den ærverdige Ballsalen hvor det dyktige kjøkkenet på Strand har satt en meny basert på rene, naturlige og ekte råvarer i sesong til vinene fra La Cappuccina. 

Gå ikke glipp av denne fantastiske mat -og vinopplevelsen! Her gjelder det å være raskt ute, det blir fort utsolgt!

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig sommeraften.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her