Matkurs og vinkurs

Kjøttkurs hos Bølgen & Moi Tjuvholmen

Vil du bli en skikkelig mester med kjøtt? Meld deg på dette lærerike kurset
Foto: (rickszczechowski)

Vil du bli en skikkelig mester med kjøtt? Meld deg på dette lærerike kurset

Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
17 November 2017 - 18:37

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange. Kokkene vil lære deg alle triksene du trenger slik at akkurat dine kjøttretter blir som proffenes. Du får inngående forklaringer og demonstrasjoner av tilbereding av ulike typer kjøtt og innblikk i hva de forskjellige stykkene egner seg best til. Ikke minst får du lære om riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking, og ideell kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

  Bilde: chang

Videre lærer du om ulike tilberedningsmetoder som:

• Braisering     • Koking    • Sous vide

• Confitering    • Graving

I tillegg lærer du selvsagt også hvordan du går frem for å tilberede den perfekte burgeren.

Du får demonstrert gode, klassiske sauser som passer perfekt til kveldens kjøttretter.

Kvelden avsluttes med et deilig måltid, hvor du sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt. Inkludert er også ulike viner tilpasset rettene. 

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois nye og flotte lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.

Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg imot i sine nye og flotte kurslokaler.

Etter dette kurset kan du trylle frem fabelaktige kjøttretter som vil imponere alle i din omgangskrets!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her