iStock-173935022

Kjøttkurs hos Bølgen & Moi Tjuvholmen

iStock-173935022 (rickszczechowski)

Vil du bli en skikkelig mester med kjøtt? Meld deg på dette lærerike kurset

Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange. Kokkene vil lære deg alle triksene du trenger slik at akkurat dine kjøttretter blir som proffenes. Du får inngående forklaringer og demonstrasjoner av tilbereding av ulike typer kjøtt og innblikk i hva de forskjellige stykkene egner seg best til. Ikke minst får du lære om riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking, og ideell kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.

 
  Bilde: chang

Videre lærer du om ulike tilberedningsmetoder som:

• Braisering     • Koking    • Sous vide

• Confitering    • Graving

I tillegg lærer du selvsagt også hvordan du går frem for å tilberede den perfekte burgeren.

Du får demonstrert gode, klassiske sauser som passer perfekt til kveldens kjøttretter.

Kvelden avsluttes med et deilig måltid, hvor du sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt. Inkludert er også ulike viner tilpasset rettene. 

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois nye og flotte lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.

Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg imot i sine nye og flotte kurslokaler.
Bølgen & Moi Tjuvholmen tar deg imot i sine nye og flotte kurslokaler.

Etter dette kurset kan du trylle frem fabelaktige kjøttretter som vil imponere alle i din omgangskrets!

Kommende kurs

Til toppen