Denne kyllinggryten får bein å gå på
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenDet er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenPasta er et godt valg når middagen skal gå i en fei, og denne oppskriften har en litt krydret overraskelse.
Les hele sakenMandager har en tendens til å bli ekstra hektiske. Ikke minst når den også er selveste 8. mars. Med denne wokoppskriften behøver du ikke stresse, men bare kose deg og nyte.
Les hele sakenNår det er kalv som er hovedingrediensen, blir denne enkle retten svært så feststemt.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenElgkjøtt er perfekt som grytebase. Denne oppskriften er både rask og enkel, men ikke mindre velsmakende av den grunn.
Les hele sakenDenne sjømannsgryta er herlig rustikk og veldig smaksrik. Det blir slåsskamp også om restene. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenMed en slik rett på søndagsmenyen kan du be inn noen ekstra middagsgjester. Den lager seg selv mens du hygger deg med besøket.
Les hele sakenOg det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.
Les hele sakenVietnamesisk mat er frisk og lettlaget. Lime, grønnsaker, chili og urter er faste ingredienser, og er selvfølgelig med i dagens oppskrift.
Les hele sakenMens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Les hele sakenGrovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.
Les hele sakenDenne gryteretten er perfekt på en februarsøndag. Den lager seg selv og varmer godt.
Les hele sakenPakket inn i mange gode smaker blir svinekjøttet enda saftigere. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Les hele sakenUrter og hvitløk får fart på svinekotelettene. Denne oppskriften gjør stor lykke på ethvert middagsbord og er dessuten enkel å lage.
Les hele sakenKyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenDe er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
Les hele sakenNå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Les hele sakenMeksikanskinspirert må ikke betyr taco. Denne oppskriften er dessuten veldig rask å lage. Perfekt på en fredag.
Les hele sakenKyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
Les hele sakenLa kyllingen få følge av høstens beste grønnsaker i denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenEn virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Les hele sakenRösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
Les hele sakenLårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen.
Les hele sakenDet skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenDelikat kyllingkjøtt og myk sommerkål er en perfekt match. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDette middagsforslaget er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften. Wok er dessuten en super måte å øke inntaket av grønnsaker.
Les hele sakenKokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes, hver eneste gang.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenJuleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Her er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling - eller også fisk (eller sellerirot for vegetarisk vri) om det frister mer.
Les hele sakenIkke bare vil den holde 10 år i kjelleren, men investeringen er også svært lav for en slik vin å være.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenDenne måten å servere skinke på, er veldig vanlig i Sverige. Karamelliseringen betyr mye for totalopplevelsen. Må prøves - enten før jul eller til en av juleferiens mange måltider.
Les hele sakenNå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.
Les hele saken