Drikke
Vinkurs 15. september - Nordisk mesterskap for vinkelnere og stor vinsmaking

Vinkurs 15. september - Nordisk mesterskap for vinkelnere og stor vinsmaking

Nordens beste vinkelner skal kåres søndag 15 september. Norge vant gull i i fjor, forsvarer vi tittelen i 2013? Hei frem Norges håp og smak flere hundre viner.
Redaksjonen
09 August 2013 - 10:03

Dette får du oppleve: Nordisk mesterskap for vinkelnere og smak flere hundre viner.
Matservering: Nei - kun enkel servering av brød til vinene.
Kursavgiften inkluderer: Inngang for én person, dokumentasjon på vinene, smaksprøver
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets format: Åpen smaking.

Dato og tid: Søndag 15. september 2013, kl. 13.00 - 18.00

Pris: kroner 200,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

NB! Kun 50 plasser

Avbestillingsfrist: 09.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få førstehånds tips om nye kurs

Nordisk mesterskap og smak flere hundre viner

I samarbeid med Norsk Vinkelnerforening kan vi i Apéritif nå tilby våre lesere plasser til årets nordiske mesterskap for vinkelnere søndag 15. september.

Norge vant Nordisk mesterskap i 2012, og det er gode sjanser for at vi kan gjenta bedriften også i år, så bli med og hei frem våre dyktige vinkelnere.

Når Nordens beste vinkelnere møtes er det klart at man kan smake mye god vin, for i tillegg til konkurransen holdes det en stor åpen vinsmaking hvor du kan smake hundrevis av flotte viner.

Arrangementet fyller to hele etasjer på Gamle Logen med smakfulle aktiviteter og vinkunnskap denne helgen.

Program:

13.00           Vinsmakingen og Nespresso Nordisk Mesterskap for vinkelnere 2013 åpner for publikum.
15.00-16.30 Finale Nordisk Mesterskap 2013
17.40-18.00 Prisutdeling Nordisk Mesterskap 2013 og Kåring av «Høstens Rødvin 2013»
18.00           Arrangementet avsluttes

Vi tar forbehold om endringer på tidspunkt og innhold.

Nordisk Mesterskap for vinkelnere 2013 arrangeres av Norsk Vinkelnerforening i samarbeid med Nespresso.

Les mer om arrangementet her

Gå ikke glipp av dette arrangementet - kun 50 plasser. Meld deg på ovenfor.

Her kan du bestille gavekort på kurs

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy
+
Tester

Utvalget av portvin har aldri vært bedre - og kvaliteten er skyhøy

Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne fristende kringlen har alt det gode vi forbinder med julen
Ukens kake
Julstjerne - hvetekrans med mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel

Denne fristende kringlen har alt det gode vi forbinder med julen

Masse kanel, sjokolade og appelsin sikrer julestemningen sammen med formen på kringlen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her