Drikke
Vinkurs 15. september - Nordisk mesterskap for vinkelnere og stor vinsmaking

Vinkurs 15. september - Nordisk mesterskap for vinkelnere og stor vinsmaking

Nordens beste vinkelner skal kåres søndag 15 september. Norge vant gull i i fjor, forsvarer vi tittelen i 2013? Hei frem Norges håp og smak flere hundre viner.
Redaksjonen
09 August 2013 - 10:03

Dette får du oppleve: Nordisk mesterskap for vinkelnere og smak flere hundre viner.
Matservering: Nei - kun enkel servering av brød til vinene.
Kursavgiften inkluderer: Inngang for én person, dokumentasjon på vinene, smaksprøver
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets format: Åpen smaking.

Dato og tid: Søndag 15. september 2013, kl. 13.00 - 18.00

Pris: kroner 200,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

NB! Kun 50 plasser

Avbestillingsfrist: 09.09.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Få førstehånds tips om nye kurs

Nordisk mesterskap og smak flere hundre viner

I samarbeid med Norsk Vinkelnerforening kan vi i Apéritif nå tilby våre lesere plasser til årets nordiske mesterskap for vinkelnere søndag 15. september.

Norge vant Nordisk mesterskap i 2012, og det er gode sjanser for at vi kan gjenta bedriften også i år, så bli med og hei frem våre dyktige vinkelnere.

Når Nordens beste vinkelnere møtes er det klart at man kan smake mye god vin, for i tillegg til konkurransen holdes det en stor åpen vinsmaking hvor du kan smake hundrevis av flotte viner.

Arrangementet fyller to hele etasjer på Gamle Logen med smakfulle aktiviteter og vinkunnskap denne helgen.

Program:

13.00           Vinsmakingen og Nespresso Nordisk Mesterskap for vinkelnere 2013 åpner for publikum.
15.00-16.30 Finale Nordisk Mesterskap 2013
17.40-18.00 Prisutdeling Nordisk Mesterskap 2013 og Kåring av «Høstens Rødvin 2013»
18.00           Arrangementet avsluttes

Vi tar forbehold om endringer på tidspunkt og innhold.

Nordisk Mesterskap for vinkelnere 2013 arrangeres av Norsk Vinkelnerforening i samarbeid med Nespresso.

Les mer om arrangementet her

Gå ikke glipp av dette arrangementet - kun 50 plasser. Meld deg på ovenfor.

Her kan du bestille gavekort på kurs

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her