Vinkurs 21. mai i Oslo – Smak hundrevis av supre viner

Vinkurs 21. mai i Oslo – Smak hundrevis av supre viner

I løpet av denne onsdagskvelden får du sjansen til å bli kjent med flere enn 500 viner fra 50 vinhus.
01 Mai 2014 - 12:00

Finnes det noen bedre måte å bruke en maikveld på enn å lære mer om vin? Gjennom dette arrangementet vil du finne en bredde du sjelden ser maken til. Det blir storfint besøk fra 50 vinprodusenter, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det vi inviterer til Vårsleppet 2014.

Smaking og foredrag

Du får smake de deiligste musserende viner, friske hvitviner og roséer, samt elegante rødviner. Representanter fra de enkelte vinhusene viser deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om. Arrangementet vil ha form som en åpen smaking med en rekke utstillere.

Her er alle de spennende vinene du kan smake

Du vil også kunne delta på foredrag i løpet av kvelden. Det er ingen påmelding til disse, men det er først til mølla-prinsippet som gjelder. Mer informasjon får du ved oppmøte.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking på Vårsleppet 2014.

Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet Vårsleppet 2014
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
• Foredrag

Dette får du oppleve: Smak de beste vinene fra 50 vinhus - flere hundre viner å velge blant og gratis foredrag.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementstype: Åpen smaking.

Dato og tid: Onsdag 21. mai 2014, kl. 16.00 –  ca. 20.30.
Sted: Posthallen, Prinsens gate 11, 0151 Oslo.
Pris: kroner 395 pr. person.
Avbestillingsfrist: 11.05.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no. Spørsmål? Send en mail.

 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her