Vinn fantastisk tur til Irland for 2

Svarer du riktig på fire spørsmål, har du en sjanse til å vinne en 4 dagers tur for 2 til vestkysten av Irland og være med på den 45. Galway Oyster Festival. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler hvor de feirer den berømte sjømattradisjonen
Redaksjonen
08 Juli 1999 - 14:18

Irlands turistkontor er en av hovedsponsorene for NM i østeråpning som går på Rådhusplassen 22. august under Oslo Sjømatfestival og gir deg denne unike muligheten til å besøke Irland og Galway østersfestival. Den er sponset av Guinness. Festivalprogrammet inkluderer Mardi Gras Party og Guinness verdensmesterskap i østersåpning. Hold av 23-26 september.
Dette er hva du kan vinne:
Fly tur/retur for 2 pers og overnatting 4 netter i Galway. Les mer om Irland:
 
Live a different Life
Nordmenn har reist til Irland siden 795, året da vikingene invaderte øya! Dagens Irland kan tilby en spesiell ferieopplevelse med mange interessante steder og forskjellige aktiviteter.
 
Det berømte grønne landskapet, med fjell, elver og innsjøer er perfekt for aktiviteter som sykling, fotturer, ridning,

fiske og golf. Mange nordmenn foretrekker å kjøre rundt med bil og på egenhånd oppdage små landsbyer, historiske og kulturelle steder, møte lokalbefolkningen og ta del i de lokale festivalene. Tradisjonell irsk musikk, god mat og den gjestfrie åpenheten du møter hos irene er noen av de gode minnene man tar med seg hjem.
 
Har du lyst til å oppdage Irland ? Meld deg på vår Galway østers festival konkurranse.

 
Svarer du riktig på de fire spørsmålene, har du en sjanse til å vinne en 4 dagers tur til vestkysten av Irland for 2 personer og være med på den 45. Galway Oyster Festival. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler hvor de feirer den berømte sjømat- tradisjonen med østers og Guinness. Turen går 23-26 september.
 
Spørsmålene finner du her og du må svare innen 20.august.
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her