Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Svar på tre enkle spørsmål og bli med i Apéritifs julegavedryss. Dagens premie er bøkene "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og  ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin) . Verdi kroner 898,-
Redaksjonen
02 Desember 2013 - 02:00

Ved å klikke på knappen nedenfor kommer du til dagens utgave av Apéritifs julekalenderquiz.
Og hver dag får du servert tre nye mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Totalt er det 35 premier å vinne til en total verdi av 66.000 kroner.

Dagens premie er bøkene "Slikkepott" (Lise Finckenhagen) og ”En duft av Champagne” (Richard Juhlin) (verdi kroner 898).

Lise Finckenhagen, Slikkepott
En av Norges desidert fremste kokker byr på nærmere hundre kakeoppskrifter som smaker og dufter av krydder, frukt, bær og eleganse. Dette er en usedvanlig vellykket og inspirerende bok om kakebaking, uten tvil den beste på mange år.
Illustrasjonene er inviterende og appetittvekkende, tekstene lettfattelige og fulle av overskudd.

Boken er finalist til Årets kokebok 2013.
Verdi: Kr. 399,-

Richard Juhlin: En duft av Champagne
Verdens fremste champagneekspert Richard Juhlin tar oss med på en fascinerende reise, med sin berømte nese som veiviser. Vi skal til det geografiske området Champagne, men også gjennom den myteomspunne historien til vinen som bærer områdets navn. Juhlin er verdensberømt for sin ekstreme luktesans og hukommelse og her byr han på den mest omfattende gjennomgangen av distriktet Champagne og vinene derfra som noen gang har kommet i bokform. Åtte tusen champagner - og produsentene som står bak dem - er testet og vurdert. Boken byr på alt du behøver å vite om champagnesmaking, jordsmonn, druesorter, stilarter og ikke minst glamouren som omgir denne fasjonable drikken. Juhlin deler sine erfaringer på en personlig og filosofisk måte og viser deg hvordan du kan trene opp luktesansen. Boken er rikt illustrert.
Verdi: Kr. 499,-

OBS! Du kan gjerne ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif, men da er du dessverre ikke med i premietrekningene.
Logg inn eller registrer deg som ny bruker her.
 

 

 

 

Svar flere dager og vær med i trekningen av hovedpremien

Ikke nok med at du er med i trekningen av dagens premie. De som har flest riktige totalt fra 1. til 24. desember er også med i Apéritifs nyttårsquiz som går fra 1. juledag til nyttårsaften. Hovedpremien der er en stor gavepakke med utstyr og bøker for den mat- og vininteresserte.

Det vil være mulig å svare på tidligere adventsquizer i ettertid. Da er du med i trekningen av hovedgevinsten i Nyttårsquizen.
Informasjon om dette får du etter å ha tatt dagens quiz, eller her!

Tips: Svar på spørsmålene vil du som regel lettest finne på Apéritifs eller premieleverandørens sider.

Vinnerne trekkes innen en uke og annonseres her. Premiene sendes ut direkte fra leverandørene etter nyttår.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas
Godbiter i pollisten

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas

Vi snakker om tradisjonelle greske vinstiler med en tvist som gjør at de virkelig står ut og gir mersmak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er et aldri så lite kupp
+
Ukens vin

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Deilig sure, søte, mørke og fyldige nyheter i månedens spesialutvalg
+
Tester
Nytt øl og mjød spesialpol april 2021

Deilig sure, søte, mørke og fyldige nyheter i månedens spesialutvalg

Tiden er kommet for nytt slipp i Vinmonopolets spesialutvalg, og her er det mye å glede seg over! På toppen troner en herlig, balansert mjød.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Varm opp til grillsesongen med kylling satay
+
Klubbkokken serverer
Kylling satay med peanøttsaus og agurksalat

Varm opp til grillsesongen med kylling satay

Enten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her