Miks en alkoholfri en 

De fleste barer i Norge er dessverre veldig dårlige på alkoholfrie alternativer. På Abboteke Bar i Tromsø har de en del gjester som ikke ønsker alkohol. Da er det viktig at drinkene uten alkohol smaker like bra som de med. Slik som virgins og mocktails.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Virgin Mango Caipirinha

Ingredienser

1 stk
toppet ts pulverisert demarasukker
2 cl

Fremgangsmåte

Muddle alle ingrediensene i et stort oldfashioned-glass. Fyll på med knust is og løft drinken inn i isen med en barskje.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen