Whiskysmaking 13. november - The Dalmore Masterclass Tasting

En Masterclass smaking er ikke annet enn lærerikt og underholdende! Master Distiller Richard Paterson fra Whyte & Mackay Ltd guider deg gjennom en kveld med masse humor, kunnskap og en virkelig genuin og engasjerende entusiasme for sine produkter. Og du f
Redaksjonen
31 Oktober 2003 - 10:56

Richard Paterson er flere ganger kåret til den gjeve og høythengende "Blender of the Year Award", senest i 2003. Han har også blitt utnevnt til den mest prestisjetunge utmerkelsen i brennevinets verden - "International Distiller of the Year 2001" og bransjens egen "Outstanding Achievement in the Scotch Whisky Industry Award".

Richard har demonstrert entusiasme og forpliktelse til skotsk whisky i mer enn 30 år. Hans underholdende og entusiastiske stil, hans oppslagsverk-lignende kunnskap og påvirkning på publikum verden over har gitt ham en stor skare av tilhengere og et meget godt rykte.

På denne Masterclass-smakingen vil du få muligheten til å smake The Dalmore Single Highland Malt i flere forskjellige utgaver, fra nydestillert til flasketappet, en meget lærerik prosess som gjør deg i stand til å oppdage innflytelsen de forskjellige aromaene har til hverandre.

Whyte and Mackay består av i alt 4 malt destillerier, Dalmore, Isle of Jura, Fettercairn og Tamnavulin samt eget grain distillery i Invergordon. Eksport til ca 120 land worldwide og har en produksjonskapasitet på ca. 40 000 000 liter pr. år. Deres 5  hovedmerker er Whyte and Mackay Blended, Isle of Jura Single Malt, The Dalmore Single Malt, Glayva og Valdivar Vodka.

I tillegg til The Dalmore vil det bli presentasjon og smaking av alle whiskyer fra Whyte and Mackay Ltd som er tilgjengelige i Norge.

Følgende 12 whiskyer står på kveldens smakeprotokoll:
 
Blended:
Single malt:
Whiskylikør:
Ikke tilgjengelige i Norge:
w The Dalmore 21 YO
w The Dalmore Cigar Malt
w Isle of Jura Superstition
w Isle of Jura 16 YO

Seminaret er nå avholdt

Tid: 13. november 2003 kl. 19.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Kommunenes Hus,
Haakon VIIs gt. 9, 0161 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 131103. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 08.11.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her