Illustrasjonsbilde.

Winemakers Dinner i Trondheim fredag 18. September

Illustrasjonsbilde.

Winemakers Dinner: Vær med på en unik feiring i Trondheim

Fredag 18. september får Trondheim virkelig smake på Argentina, på selveste Malbec World Day. Det blir en svært lekker middag med de beste norske råvarer, kombinert med landets mest spennende viner - deriblant noen du garantert aldri har smakt.

COVID-19

I dialog med den argentinske ambassade og 73 Bar & Restaurant har vi besluttet å flytte dette arrangementet til fredag 18. september. Informasjon har blitt sendt ut til alle deltakere via e-post.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på Winemakers Dinner i september, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Denne kvelden får du smake viner fra de Argentinas aller mest kjente område, nemlig Mendoza. Samt vin fra mindre kjente områder som Salta som sies å ha et av verdens mest ekstreme klima når det kommer til vindruedyrking. Det blir alt fra en hvit malbec som ennå ikke er lansert i Norge, til cabernet franc som er en av Argentinas nyere druefavoritter. Et av kveldens høydepunkter blir en av Terrazas toppviner, nemlig Grand Malbec 2017 som ikke er tilgjengelig i Norge. 

Med en over 400 år gammel vinhistorie har Argentina en spennende tradisjon med en blanding fra den gamle og nye vinverdenen. For å vise den argentinske vinindustrien vil det fokuseres en blanding av de tradisjonelle vinene og selvsagt druen malbec som feires verden over akkurat denne dagen. Men vi får også mulighet til å smake deilige viner som ikke er like kjente.

Phil Crozier

Her kan du lese mer om Argentina

Kjøkkensjef på 73 Bar & Restaurant har komponert en svært lekker meny med deilige norske råvarer som kommer til å skape magi sammen med de argentinske vinene. Bla ned for å se meny.

Phil Crozier skal lede oss gjennom middagen. Phil er født og oppvokst i England og har bakgrunn fra den engelske prestisjefylte restaurantkjeden Gaucho. Han er ambassadør for Wines of Argentina, og har stor kunnskap om Argentinas druer, terroir og mikroklima.

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Wines of Argentina, Den Argentinske Ambassade og Apéritif. 17. april er det Malbec World Day og i forbindelse med denne dagen er det feiring og arrangementer over hele verden. Denne middagen er Den Argentinske Ambassades feiring i Norge. 

Hvis du ønsker å booke rom på Radisson Blu Royal Garden Hotel kan du gjøre det her.

Pass på å få med deg denne utrolige middag - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse! Det blir norske råvarer i skjønn forening med argentinske viner. 

Endringer kan forekomme.

Kommende kurs

Til toppen