Zachariasbryggen begjært konkurs

Zachariasbryggen begjært konkurs

– Overprising av dimensjoner, mener Zachariasbryggen om krav fra snekkerfirma.

Interiør-Snekkeriet har begjært Zachariasbryggen AS i Bergen konkurs. Håndverkerbedriften skal ha utført diverse arbeid på restauranthuset for 3,54 millioner kroner.

Styreleder og hovedeier Knut Jørgen Hauge i det populære utestedet avfeier pengekravet og mener det mangler dokumentasjon for kravet.
– Overprising av dimensjoner. Fremfor å godtgjøre og dokumentere hva som er levert, svarer selskapet med en konkursbegjæring. Tingretten vil naturligvis be om samme dokumentasjon som vi ber om, sier Hauge til BA.

LES OGSÅ: Vil begjære Zachariasbryggen konkurs

Avisas kredittsjekk av Zachariasbryggen AS viser at selskapet har 18 tvungne registrerte betalingsanmerkninger på til sammen over 630 000 kroner.

Hauge medgir at selskapet har mange registrerte betalingsanmerkninger.
– Dette er i hovedsak reelle krav, og vi gjør opp med kreditorer løpende. De aller fleste kreditorer har også utvist stor forståelse for situasjonen, sier Hauge. Han sier til BA at selskapets økonomiske bakrus er i ferd med å avta og at kontantstrømmen for tida er «sunn».

LES OGSÅ: «Zachen» fornyer og utvider

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen