Fyll et highballglass med is, tilsett Xanté og fyll opp med sourmix og topp opp med cola. Kryst en limebåt over drinken og servér.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er ikke bare te i denne drinken, men også cognac.
Fyll et highballglass med is, tilsett Xanté og fyll opp med sourmix og topp opp med cola. Kryst en limebåt over drinken og servér.
Sendt inn av Apéritif
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Boller med smak av safran fylt med kokos er så godt at de overgår de fleste lussekatter, og kan bakes når som helst på året.
Les hele sakenDen kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.
Les hele sakenHer er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.
Les hele sakenDet er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Les hele sakenFor mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.
Les hele sakenDen har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.
Les hele saken