Hell ingrediensene i et High Ball-glass. Ha i is etter behag og pynt med en skive sitron.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hell ingrediensene i et High Ball-glass. Ha i is etter behag og pynt med en skive sitron.
Sendt inn av Apéritif
Vi har fått barsjef på Lysverket i Bergen, Kasper Lygre Gulbrandsen, til å lage sin tolkning av årstiden. Høstlige tendenser har han valgt å kalle drinken.
For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin.
Les hele sakenBak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenEggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele saken