Bringebær-daiquiri
Foto: targovcom

Bringebær-daiquiri

Røde drinker har en helt spesiell effekt på oss. De gir umiddelbar lyst på en slurk og når kombinasjonen av farge og smak er så god som i dette tilfellet, behøver du ikke en gang være en veldig avansert bartender.

Fremgangsmåte

Mudle (knuse) bringebærene i cocktailshakeren. Hell de andre ingrediensene i og rist kraftig i 10-15 sekunder. Sil over i et avkjølt cocktailglass. Pynt med limeskall og gjerne et par bringbær tredd på en cocktailpinne.

For å få en frozen daiquiri:
Bland ingrediensene med knust is i en blender. Helles usilt i et avkjølt cocktailglass.
 
Råvarer:
Cubansk rom
 
 

Sendt inn av Jonas Wiklund,Metró Restaurant & Bar - Stockholm

4
4/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen