Cherryo (antioksidant)

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene i en foodprocessor eller blender og kjør til en jevn fyldig masse.
Server smoothien straks i ett høyt eller to små glass.
 
Antioksidantinnholdet varierer svært mye i de forskjellige matvarene. Bær, krydder og enkelte nøtter, frukter og grønnsaker er stappfulle av antioksidanter, og kan minske risikoen for blant annet kreft. Bær er en skattkiste når det gjelder antioksidanter. Blåbær, krekling, solbær, bjørnebær, kirsebær, markjordbær, tyttebær, jordbær og tranebær er alle svært rike på antioksidanter. I toppsjiktet finner vi i tillegg nyper, solsikkefrø, valnøtter og en del tørkede krydderurter. Antioksidanter hjelper til med å fjerne skadelige stoffer i kroppen.

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen