Clover Club med lite alkohol - drinkoppskrift
Foto: viennetta

Clover Club med lite alkohol - drinkoppskrift

Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som lo - altså med mindre alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en shaker, sett sammen shakeren og
rist hardt i cirka 15 sekunder uten is. Da vil du få maks effekt
av eggehviten, og drinken vil bli fluffy og fin. Åpne shakeren,
og tilsett så mye is du klarer i den største delen. Rist i vei til
du hører at isen knuses, og det begynner å danne seg rim på
shakeren. 

Sil over i et avkjølt glass.

Tips:
Når du har eggehvite i drinken, bør du alltid bruke en
tesil – så slipper du uønskede rester av egg i drinken.

Her finner du oppskrift på klassisk Clover Club 

Her finner du oppskrift på Clover Club uten alkohol

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

 Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Drinkboka av Anne Maurseth

Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken