Tanqueray Flor de Sevilla gir en ekstra god dybde i appelsinsmaken til en negroni cocktail med både sødme og bitterhet.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Tanqueray Flor de Sevilla gir en ekstra god dybde i appelsinsmaken til en negroni cocktail med både sødme og bitterhet.
Denne klassikerens navn forteller alt om bruksområdet: den smaker aller best når du har fått nok av været.
Negroni sbagliato betyr en mislykket eller feilet negroni - feilen består i at gin er erstattet med musserende vin.
Frosé er en populær sommerdrink og gir nytt liv til en litt ordinær rosevin.
En leskende og sommerlig lavalkoholdrink som ber om fint vær.
En av de mest klassiske av alle sherrydrinker som trolig ble laget første gang i 1904.
Smaken av nordisk sommer , blant annet brennesle, ryllik, løftes her med vermut og appelsin, til en perfekt høstdrink.
Denne drinken er en lettere smak enn Aperol spritz. Moscato har ofte bare 5-6 prosent alkohol. Dermed kan du drikke flere når det passer slik.
Den klassiske Pimm’s Cup er et enkelt alternativ som garantert faller i smak. Med denne oppskriften får du vår variant.
Plommesake - umueshu - en en undervurdert ingrediens, ofte litt søt å drikke til mat, men i en litt tørr utgave som den som er brukt her, gjør den underverker.
Med gin og vermut har du to tredeler av en negroni, men denne drinken er ikke så kraftig som en negroni, ikke bare fordi camparien mangler, men fordi den har tonic i stedet. Det gjør den langt mer leskende enn den kanskje ser ut til.
Tilbudet av vermut i Norge vokser stadig, og med det mulighetene for å nyte denne retrovinen alene. Om du ikke er helt der, start med vermut & tonic. I den legger du en skive med agurk.
Vermut og tonic er på moten igjen, og denne smaker fortreffelig når du ikke vil ha en for alkoholsterk drink.
Det som skiller denne oppskriften fra en klassisk Manhattan er at deler av brennevinet og vermuten er erstattet av en lavprosentig likør, den franske Chambord.
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
Gibson er en tøffere utgave av Dry Martini, først og fremst på grunn av at oliven er erstattet med syltet småløk.
Dette er øldrinken også de som ikke liker øl, falle for. Den har nemlig noen av de samme smakene som en av de mest populære drinkene for tiden, spritz. Bare enda bedre.
Dette The Thiefs, en av Oslos mest kjente barer. mest populære drinker. Prøv The Morning Coffee. Her får du oppskriften.