Hell sambucca i et lite forvarmet glass. Avslutt med espresso.
Serveres gjerne på en asjett med en sukkerbit eller to og et glass vann.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele sakenHer får du smaken av taco(krydder), men i en annen innpakning.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenDirekte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenHar du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.
Les hele sakenNår du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.
Les hele saken