Hell ingrediensene i denne rekkefølgen i en shaker fylt med is. Rør om og server i et stort cocktailglass som du på forhånd har satt i fryseren.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hell ingrediensene i denne rekkefølgen i en shaker fylt med is. Rør om og server i et stort cocktailglass som du på forhånd har satt i fryseren.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Dette er drinken for deg som ikke får nok bløtkake. Fløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.
Les hele sakenI Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenEgg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften får du her.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele saken