I et shotglass, legg ingrediensene etter lista.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenUansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenTorsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenMens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele saken