- Fyll appelsinjuice i et høyt avkjølt glass.
- Topp med godt avkjølt musserende vin etter smak.
- Pynt evt med appelsinskive.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
Sendt inn av Apéritif
Vermut og tonic er på moten igjen, og denne smaker fortreffelig når du ikke vil ha en for alkoholsterk drink.
Kombinasjonen av portvin, appelsin og kanel gir en drink med god julesmak. Samtidig som den er leskende og ikke for alkoholsterk.
Bytter du ut den klassiske aligotévinen med champagne eller musserende fra Burgund så har du en Kir Royal.
Drinker basert på vin anbefaler deg å forsøke. Når du plusser på med likør blir det veldig godt. Rosévin passer også veldig bra til.
Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele saken