Bland Pertsovka og søt vermouth i en cocktail mikser med is røres. Siles i et stettglass. Pynt med kirsebær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenFondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNew York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenDen 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
Les hele sakenOld Cuban Cocktail er en lekker kombinasjon av fatlagret rom, masse mynte, lime og litt champagne.
Les hele saken