Queen’s Park Swizzle drinkoppskrift
Foto: Andreas Argirakis

Queen’s Park Swizzle drinkoppskrift

I en mojito brukes som oftest hvit rom. Med ekstra sterk brun rom og brunt sukker i stedet for hvitt, blir det mer trøkk og smak. Prøv Queen’s Park Swizzle.

Ingredienser

4 cl Stroh rom eller annen brun rom, cask strength
1 cl sukkerlake laget av brunt sukker
1 cl friskpresset limesaft
1 dæsj Angostura
En neve friske mynteblader
Knust is eller isbiter

 

Fremgangsmåte

Ha myntebladene i et høyt glass og knus dem forsiktig med baksiden av en skje mens du samtidig klemmer dem langs innsiden av glasset. Tilsett is. Fyll opp med de andre ingrediensene. Rør lett, likevel slik at alt blandes godt.

Sukkerlake:
Bland 1 dl brunt sukker med ½ dl vann i en kjele. Varm opp og rør til sukkeret er oppløst. Avkjøl og oppbevar kaldt. 

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven
Ukens drink
Tanqueray Flor de Sevilla Negroni

Det er nå det er sesong for negroni, start med denne farlig gode utgaven

Negroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Revolusjon i barhyllene: Målet er langt færre glassflasker

Verdens bartendere vil ha ekte og langveisfarende vare. Men Moder jord tynges av vekten av de 40 milliarder glassflaskene som fraktes mellom kontinentene. Det er hva ecoSPIRITS gjør noe med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 13. oktober i Oslo

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti

Corvezzo lager i stand ekte italiensk aperitivo på Oslos hyggeligste italienske cocktailbar. Bli servert musserende fra Veneto og deilig spekemat og snacks fra Trattoria Popolare.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum
Klubb

Nytt eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Som abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb får du nå rabatter på italienske delikatesser, alt du trenger av utstyr til vinhobbyen din, og vinreiser til Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ring julen inn og lær alt du trenger å vite om akevitt
Matkurs og vinkurs
Brennevinskurs 12. desember i Oslo

Ring julen inn og lær alt du trenger å vite om akevitt

Akevittens høysesong er i anmarsj, og Sesto Sensos engasjerende Felice Capasso hjelper deg med å velge de rette flaskene til årets julemat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er helg: Baconkarbonader går i en egen mage
Dagens rett
Baconkarbonader

Det er helg: Baconkarbonader går i en egen mage

Bacon setter en god smak på mye, og den nøytrale karbonadedeigen er intet unntak.

Les hele saken