Ha lime i biter sammen med sukker og bærene i et stødig rocksglass. Knus alt sammen med en barskje eller en morter.
Ha i knust is og akevitt. Rør godt rundt. Pynt med friske bær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Ha lime i biter sammen med sukker og bærene i et stødig rocksglass. Knus alt sammen med en barskje eller en morter.
Ha i knust is og akevitt. Rør godt rundt. Pynt med friske bær.
Sendt inn av Aalborg
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Iskaffe er perfekt når det varmt. I denne drinken er det kaffelikør som gir kaffesmaken og sitron som bidrar med friskheten.
For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin.
Les hele sakenBak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenEggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele saken