TEST: Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 86 andre å velge blant

Test Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 86 andre å velge blant

Her er oversikten over alle akevittene Apéritif har testet de siste årene. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Akevittilbudet i Norge er stadig økende. Snart har hver bygd sin egen akevitt. Vi har ikke smakt alle, men i Apéritifs akevittguide har du i alt 97 akevitter å velge mellom. Akevitter som enten er å finne i polhyllene eller som kan bestilles.

Men det er ikke alltid like lett å vite hvilken akevitt du skal velge. For det er ikke gitt at det er den aller beste som passer best til akkurat det du har tenkt å servere til den store festen.

For å komme enda raskere til målet, kan du også søke i pollistens seksjon for akevitt  ved å fylle ut søkefeltet med eksempelvis pinnekjøtt. Da får du listet opp kun de akevittene som passer best til denne retten.

På neste side finner du de 97 akevittene sortert etter poeng 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Tagine med sau og gresskar

Få øynene opp for deilig sauekjøtt med denne smaksrike retten

Debatten raser i media etter NRKs avsløring om Norges skjulte matsvinn. På Norturas fryselagre ligger sauekjøtt nok til millioner av middager. Disse kommer aldri ut til butikkene. Butikkene skylder på forbrukerne, men forbrukerne kan jo ikke kjøpe noe som ikke er tilgjengelig. Les hele saken

Til toppen