Kok en kanne med vanlig te,t a et vanlig krus og fyll det nesten opp. Ta 2.ts.brun farin og rør rundt til farinen har løst seg opp, fyll opp med brun rom.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Varm sjokolade er noe av det de aller fleste liker. Her får den et shot av krydret rom og blir enda bedre.
Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenSpareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDet eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele saken