Bland ingrediensene i en kjele, og varm opp, skal ikke koke. Hell over i et krus eller et glass som tåler høy temperatur, og server straks.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne irishen er helt uimotståelig. Det finnes noen som ikke liker multer. Drinken kan også lages med aprikoslikør og vodka. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Hvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.
Les hele sakenNår tema er musserende vin i spesialutvalget, er det blitt en tradisjon for et slag mellom champagne og nykommerne fra England.
Les hele sakenFlere norske restauranter konkurrerer i Star Wine List 2023 som offentliggjøres 19. juni, men allerede nå kan du se kandidatene i de ulike kategoriene.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenSpesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.
Les hele sakenDen lager seg selv mens middagen inntas eller mens du koker kaffen og gjestene er på vei.
Les hele saken