Rosmarinsirup gir god smak til drinker med whisky, akevitt og gin. 1 cl holder.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Rosmarinsirup gir god smak til drinker med whisky, akevitt og gin. 1 cl holder.
Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.
Dette er en rosa akevittbasert versjon av drinkklassikeren Bee's Knees som vanligvis lages med gin.
Rosa i fargen, men så frisk og balansert at alle vil like den. Og et artig alternativ til gin tonic.
I denne drinken er det nesten bare brukt ingredienser fra norsk skog.
Denne vrien på Bellini er den ultimate nyttårsdrinken eller når du vil føle deg ekstra glamorøs.
Slik gir du julebrusen en voksnere smak, helt uten eller med alkohol.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Limonade og akevitt passer like godt vinterstid som om sommeren.
I denne drinken er det brukt John Walker Black. Enkel å mikse, der ingefærøl og sitron er alt du trenger i tillegg.
Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.
Egner seg spesielt godt i latte, men kan brukes i alle varme og kalde drikker.
Gresskar gir sødme og melken bidrar med fylde til drinken. Kanel og vanilje snakker for seg, og vodka løfter alle smakene sammen.