En nordisk vri på den klassiske negroni-en hvor det fruktige preget fra solbærene i Moments Toddy-likøren balansere det bitre elementet fra Campari. En fyldig ettermiddagscocktail.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En nordisk vri på den klassiske negroni-en hvor det fruktige preget fra solbærene i Moments Toddy-likøren balansere det bitre elementet fra Campari. En fyldig ettermiddagscocktail.
Når du skal ha noe sterkt i kaffen tenker du sikkert på irish. Det er imidlertid mye annet å ha i som i denne oppskriften, calvados og mer som smaker eple.
Limonade og akevitt passer like godt vinterstid som om sommeren.
I denne drinken er det den lille dråpen med saltløsning som skaper magien.
En drink som denne med Jack Daniels Apple er et godt alternativ til gløgg.
Denne likørbaserte drinken er både elegant, aromatisk og med moderat alkohol.
Denne vrien på Bloody Mary er perfekt for Halloween. Hvis du synes tequila og whisky er for utfordrende, kan du fint lage den med vodka.
Denne drinken kan også lages i en bolle hvis du venter storinntrykk. Og den kan dessuten lages som alkoholfri versjon. I så fall bruker du bare litt mer ingefærøl.
Gresskar gir sødme og melken bidrar med fylde til drinken. Kanel og vanilje snakker for seg, og vodka løfter alle smakene sammen.
Dette er en vri på den klassiske oppskriften på Sea Breeze - som er med gin og ikke vodka, men uten grapefruktjuice, kun med tranebærjuice og en fyldig gin for ekstra julete stemning.
Denne deilig drinken er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen. Enkel å lage, men smaker herlig på en kald høst- eller vinterkveld.
Denne drinken regnes som en av verdens desidert mest kjente drinker. Cuba Libre oppstod under krigen mellom Cuba og Spania for litt over 100 år siden. Du mikser den på fem minutter
Denne drinken er en ekte norsk klassiker som smaker like godt i dag som da den ble laget første gang.
I den opprinnelige Fjellbekk ble det brukt Sprite. Limonade er bedre. Fra butikken eller hjemmelaget. Frisk skal drinken være.
Dette er oppskriften som blir brukt av bartenderene ved Raffles Hotel i Singapore, stedet hvor denne drinken så dagens lys første gang.
Kombinasjonen av bourbon og mynte er velkjent gjennom blant andre Mint Julep - men her får den følge av deilig norsk eplemost.
Whisky smash er så enkel som den høres ut som, men smaker himmelsk og er en perfekt sommerdrink.
Drinkoppskriften er kreert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt.
En blomsterversjon av den klassiske friske, syrlige Daiquiri. Hylleblomstlikøren bringer sommerstemningen med seg året rundt.