Nå skal grillmaten lages i asiatisk stil
Med store og rause smaker, og rikelig med sauser og marinader smaker grillmaten ekstra godt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Med store og rause smaker, og rikelig med sauser og marinader smaker grillmaten ekstra godt.
Les hele sakenHer trenges det verken kutting eller store kulinariske ferdigheter. Hele solmodne tomater, fetaost og god olivenolje er i grunn alt du trenger for en enkel, fyldig og herlig smaksrik pastasaus.
Les hele sakenEgg smør og salt er alt du trenger for suksess. Med disse enkle grepene får du saftig og fløyesmyk eggerøre som smaker himmelsk.
Les hele sakenPerfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
Les hele sakenMed disse kokketriksene lager du saftig cheeseburger hver eneste gang.
Les hele sakenDet er faktisk raskere enn å bestille take-away og selvfølgelig mye bedre.
Les hele sakenRødbeter gir både mer farge, høyere næringsinnhold og god smak til disse fantastiske vegetarbollene
Les hele sakenEnten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.
Les hele sakenDe kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.
Les hele sakenMed denne greskinspirerte lammegryta får du påskesola servert direkte på tallerkenen.
Les hele sakenEtter et år med hjemmekontor er det på tide å offisielt pensjonere matpakka. Gjør lunsjen til dagens høydepunkt med en sandwich som representerer alt annet enn måtehold.
Les hele sakenTil heder for Amerikas matmor og kanskje verdens første kjendiskokk, Julia Child, server vi den franske klassikeren coq au vin.
Les hele sakenGlem kjøttdeig, tacoskjell og rømme. Langtidstekt svin, ananas og maistortillas er det du trenger for å servere tacos på autentisk mexicansk vis.
Les hele sakenTiradito forener peruanske mattradisjoner med japanske matlagningsteknikker. Dette er et ekteskap det er verdt å få med seg.
Les hele sakenMed en pågående pandemi er det heldagsprosjekter som skal til for å døyve kjedsomheten. Lag den vietnamesiske kraftbaserte suppen Phở for en smaksopplevelse du ikke vil være foruten.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken