Unik mulighet til å smake 9 viner fra Barbaresco
Unik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Unik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenEn av landets fremste vineksperter, Cathinca Dege, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.
Les hele sakenBordeaux og Burgund er to av verdens aller mest anerkjente vinområder. Men hva skiller egentlig de to? Dette vil Master of Wine Mai Tjemsland lære deg på kun to timer.
Les hele sakenPå Topphem i Oslo går man grundig til verks for å finne den optimale matchen mellom cocktails og mat. Mange av ingrediensene er et resultat av selvplukk og nå vil de dele kunnskapen også med andre.
Les hele sakenRamen kan høres ut som en veldig enkel rett, men David Qvist på Hrimnir Ramen har brukt sin doktorgrad i mikrobiologi for å komme fram til den optimale norrøne ramensmaken.
Les hele sakenAnne Maurseth markerer sine 10 år bak baren med å invitere gjestene hjem til seg. Baren Andre til høyre er innredet som en leilighet hvilket skaper unike muligheter for å skape den ultimate baropplevelse, men også utfordringer.
Les hele sakenBar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.
Les hele sakenBak bryggeripuben Brus og restaurant Spontan i København står superlaget fra To Øl, Tore Gynther, Tobias Emil Jensen og Morten Bruun, som er toppet med stjernekokk Christian Gadient. Snart åpner en avlegger i Oslo.
Les hele sakenDet er litt av en oppgave Fursetgruppen har tatt på seg med å snu Grand Cafe tilbake til dens fordums prakt og rolle som storstue. Med på laget er en ekspert på omstilling, noen av landets dyktigste kokker og en vinkjeller av et kaliber som i dag er sjeld
Les hele sakenOslos tredje nye ølfestival så langt i år åpner dørene denne helga. Og oppslutningen rundt ølfestivalene øker over hele landet.
Les hele sakenDa bør du prøve deg i det uoffisielle NM i rekepilling som finner sted på Aker Brygge i Oslo 29. og 30. juli.
Les hele sakenMed Sentralen har Oslo fått en ny storstue som ikke ligner noe annet. Til å ta seg av det som skal spises og drikkes har eier Sparebankstiftelsen DnB Nor engasjert byens mest nytenkende kokkekvartett.
Les hele sakenNyåpnete Stock i Bjørvika satser på raffinert, norsk tradisjonskost og gode cocktails, gjerne til pølsene. Møt kjøkkensjef Stian Gregersen og barsjef Håkon Ongstad.
Les hele sakenHimkok er ikke bare en bar med et kult navn og barbersalong. Det er et barkonsept som er unikt, ikke bare i norsk, men også internasjonal sammenheng.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenMen aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Vi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
At vin fra Rioja i Spania ikke er synonymt med eikepreg og moden karakter, er vinen de to brødrene lager, et godt eksempel på.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenDet finnes mange måter å servere pølser på. Denne retten lager seg nærmest selv.
Les hele sakenReinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak. Perfekt når samens nasjonaldag havner på en mandag.
Les hele saken