Sider

Smak hvor fantastisk sider er til mat
Sider
Sidersmaking+småretter i Oslo

Smak hvor fantastisk sider er til mat

Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.

Les hele saken
Her er øl- og siderflaskene du bør sikre deg nå
+
Sider
Test av øl og sider i basis, BU og TU mars 2022

Her er øl- og siderflaskene du bør sikre deg nå

Det er alltid mye å velge mellom når man begir seg inn på Vinmonopolet etter et slipp, og det er ikke alltid like lett å velge. Med våren rundt svingen bør vi sikre oss drikke til enhver anledning, og de beste finner du her.

Les hele saken
Sommerølet i år heter DIPA
Sider
Nytt øl og sider i juli 2018

Sommerølet i år heter DIPA

Blant de tallrike IPA-nyhetene i juli er det særlig DIPA-ene, de sterkere utgavene, som er kandidater til sommerens beste skumtopp. Men også de som søker mer kompleksitet i ølglasset er tilgodesett.

Les hele saken
Studerer kunsten å lage eplesider
Sider

Studerer kunsten å lage eplesider

Martin Bech-Ravn er kunstner og lager derfor sine flaskeetiketter selv. Men kunnskapen om det som er inni flaskene måtte tillæres. Solhøi-sideren er klar med sin første virkelige årgang, men er fortsatt et prosjekt i arbeid.

Les hele saken
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken