Gjør fiskemiddagen fristende grønn og ekstra god
Med denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Med denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenDenne lekre spinatsuppa kan serveres både varm og kald.
Les hele sakenDet er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenCannelloni er en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Det er det ingen grunn til. Den er lettere å lage enn du tror.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenDen har mange ingredienser men er likevel veldig lett å lage. Du blir rikelig belønnet, også fordi du byr på en helt kjøttfri middag.
Les hele sakenDu kan lage indiskinspirert mat enkelt hjemme selv med denne oppskriften. Halvfabrikata eller laget fra bunnen av - du avgjør.
Les hele sakenSpinatsuppe er knallgodt og knallsunt. Med grove pannekaker til dessert blir alle fornøyd.
Les hele sakenHer er nemlig risen og grønnsaken tilberedt sammen til en riktig god risotto.
Les hele sakenTopp råvarer trenger ikke så mye bearbeiding for å smake himmelsk. Det er denne oppskriften et godt bevis på.
Les hele sakenMager og smaksrik kylling er en perfekt begynnelse på helgen.
Les hele sakenDagens konkurransebidrag kommer fra Åse Ytreland. Om det er hun som vinner NM for amatørkokker og en tur for to til Bache-Gabrielsen avgjøres 25. september. Send inn oppskrifter du også!
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenDen anerkjente vinprodusenten, Joyce Wine, lar deg oppdage fem flotte viner i perfekt harmoni med en 5-retters meny fra nyåpnede Bon Lio.
Les hele sakenDen 22. april inviterer vi til en unik vinsmaking hvor du får smake 10 viner fra et av verdens mest berømte hvitvinsområder, Chablis.
Les hele sakenBli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
Les hele sakenOpplev 9 smakfulle viner fra kjente regioner som Burgund, Bordeaux og Rhône, til skjulte perler fra Frankrikes minste vinregion – Jura.
Les hele sakenDen 8. april har du en unik mulighet til å smake deg gjennom 16 eksklusive pinot noir-viner fra den anerkjente tyske produsenten Solveigs Weinkeller.
Les hele sakenDe holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Den er ikke alene om å komme fra et relativt nyetablert destilleri, og samtidig vise muskler så det holder.
Men det er i de høyere prisklasser at moroa er. Blant de rimelige vinnyhetene er det heller begredelig. Dog med noen unntak av gode kjøp i midtre prisklasser.
Ikke fordi den er gunstig priset, men fordi den er unik. Men det finnes også mange andre viner til langt lavere priser som fortjener en vurdering med tanke på kjelleren.
Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenVi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.
Les hele sakenAlbert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.
Les hele sakenI konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.
Les hele sakenSiden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.
Les hele saken