Norske tomater er små, nydelige smaksbomber, og dette ølet er deres beste venn
Denne uken settes norske tomater i høysetet. Med øl både i oppskriften og i glasset, vil du skjønne hva som gjør dem så fantastiske.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne uken settes norske tomater i høysetet. Med øl både i oppskriften og i glasset, vil du skjønne hva som gjør dem så fantastiske.
Les hele sakenNår belgiske 3 Fonteinen kommer i salg, er flaskene solgt før de kommer i hyllene, men også de to norske produktene setter spor etter seg.
Les hele sakenSurøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Les hele sakenDu kan begynne med denne enkle blåskjellretten, og så blir du garantert fristet til å lære mer.
Les hele sakenNorges fremste surølbryggeri, Lindheim Ølkompani, har økt fatlageret betydelig i det siste. Det betyr at alle som elsker den syrlige stilen, også i form av sider, kan se fram til mye nytt fra fruktbygda Gvarv i året som kommer.
Les hele sakenDe byr nemlig samtlige på utrolig lekker smak og ikke minst veldig godt bryggehåndverk. Flere av dem er designet for et langt liv i kjelleren.
Les hele sakenI den populære The Thief-drinken Vikings er det surøl som gjør den til et lettere alternativ.
Les hele sakenI løpet av kort tid har eplebygda Gvarv kommet på det norske ølkartet, og Lindheim er en av de mest lysende stjernene i norsk bryggeriverden.
Les hele sakenDet blir det når landets eneste surølfestival arrangeres 9. og 10. september i Oslo.
Les hele sakenSurøl eller spontangjæret øl er den mest trendy av alle ølbryggestiler for tiden. Engelske Wild Beer er en av de hotteste produsentene og eksperimenterer bokstavelig talt vilt med så vel lokale gjærbakterier i Somersets eplehager som ingredienser fra andr
Les hele sakenDe gamle er (nesten) best når det kommer til surøl.
Les hele sakenDet er ikke bare vinen fra Jura som får folk til å be om mer. Også ølet som lages i de fransk-sveitsiske fjellene er i en klasse for seg. Og først og fremst ølet Jérôme Rebetez lager.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele sakenMens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenDenne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.
Les hele sakenStrever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.
Les hele saken