Skap litt gresk stemning i det forestående oktobermørket
Vi trenger så mye lys vi kan få fra nå og utover - og denne retten bidrar veldig godt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vi trenger så mye lys vi kan få fra nå og utover - og denne retten bidrar veldig godt.
Les hele sakenKål, gulrøtter og løk kickes opp med litt karri. Det er klart for en kjøttfri middag.
Les hele sakenRødbeter gir både mer farge, høyere næringsinnhold og god smak til disse fantastiske vegetarbollene
Les hele sakenVintergrønnsaker er ikke bare godt og sunt om vinteren, men holder til langt ut på våren. De er også svært velvillige på kjøkkenet. Gode tips og oppskrifter finner du her.
Les hele sakenI vår kokebok finnes oppskrifter i alle styrkegrader. Her er 20 av de sterkere som dessuten kan gjøres enda sterkere.
Les hele sakenLinser er en formidabel proteinkilde og minst like smaksrik som kjøtt. I tillegg er disse veganske bollene proppfulle av andre godsaker som gir deg energi og styrke.
Les hele sakenOg så er den helt uten kjøtt. Et godt bevis på at vegetarretter er fullverdige også smaksmessig.
Les hele sakenLær deg hemmeligheten bak verdens beste vegetarretter gjennom dette matkurset med den indiske ekspert Niru Kumra.
Les hele sakenGrønnsaker er selvfølgelige som tilbehør. Her får du ny inspirasjon. Oppskriftene kan også brukes til en vegetarisk meny.
Les hele sakenHer har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut. Overrask familien med middag uten kjøtt eller fisk eller sørg for at grønnsaker dekker en større del av tallerkenen heretter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele saken9. mai tar Weingut Maximin Grünhaus turen til Trondheim for å vise fram noen av sine beste viner og fortelle historien bak.
Les hele saken9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
Les hele sakenOxney Estate er drevet av en norsk kvinne, 24. april kan du møte henne og smake hennes viner.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenDet er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Men også whiskyer - både skotske, japanske og amerikanske - som kommer til å havne i samlinger og kanskje aldri åpnes.
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Den og i tillegg til noen andre gamle gode kjenninger som du nå kan plukke med deg på neste poltur, veier opp for det som ikke er særlig spennende. En hvitvin er imidlertid helt ny i basishylla.
De mest unike vinene blant marsnyhetene kommer imidlertid fra ulike utposter i vinverdenen. På tide å se bortenfor de faste B-ene?
Eller allerede nå. For den byr nemlig på akkurat det du trenger for årets første grillmåltider.
Les hele sakenDet er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Les hele sakenDe neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenOg du behøver heller ikke ta noen luksuriøse grep for å gjøre hverdagsfisk nummer en til en fest for øye og munn.
Les hele sakenBak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.
Les hele saken