ingredienser

Oppskrifter som inneholder Egg

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 5 minutter

  • 30 minutter

    Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.

  • 10 minutter

    På 10 minutter lager du en enkel aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Garantert vellykket.

  • 40 minutter

    Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.

  • 30 minutter

    Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.

  • placeholder
    10 minutter

  • 1 time 30 minutter

  • 2 timer

    Du behøver ikke kjøpe bryllupskake. Du kan lage den selv. Følg oppskriften og du kan servere alle gjestene. Og selvfølgelig er det stas at du har laget den.

  • 30 minutter

    En spennende krans, med krem og bær. Vannbakkels kan du fylle med mye snadder. Her er det laget en krans som er pyntet til fest.

  • 1 time 30 minutter

    Nå skal du bake en 17. mai-kake i rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen. Lag sukkerbrød, vaniljekrem og marengssteger på forhånd og gled det til hurraropene fra de som får smake.

  • 2 timer

    Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon, jul og de aller fleste festlige anledninger.

  • 1 time

    Romkake med jordbærlokk. Det er mange som gifter seg i løpet av året. Og du har kanskje lovet å bake en kake til den store dagen, Her har du oppskriften.

  • 40 minutter

    Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.

  • placeholder
Forsiden akkurat nå
Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med løk

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene

Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto
Dagens rett

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto

Det burde være forbudt å kaste rekeskall, uten å lage kraft av dem først, for den gir sykt god smak til en risotto. Har du noen reker etter helgen, kan du tilsette dem men de er faktisk ikke nødvendige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken