Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli. Med riktig drikke til blir det et festmåltid.
Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Spania og Italia.Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.