Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!
Har du en skvett gin, litt likør og boblevin, kan du mikse denne drinken på noen øyeblikk. Aller best blir med champagne og aprikoslikøren som i oppskriften.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord. Prøv å grille den og server med en frisk potetsalat til. Garantert suksess.
Mange har uer som sin favorittfisk. Med denne deilige rettet forstår du hvorfor.
Prøv pasta med krabbe. Det er en rask, enkel og veldig god middag.
Spander litt krefter på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål.