Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Lag en skikkelig festdessert med vingelé, skogsbær og mandelkaker. Garantert en suksess hos alle du har rundt bordet.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.