Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Prøv denne oppskriftene med Focaccia og du er på god vei til å bli en bedre baker.
Denne gryteretten er helt spesiell og smaker fantastisk. Fruktsmaken kommer frem og setter en ekstra spiss på retten sammen med alle de andre ingrediensene.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage på grillen, vil vi anbefale denne nydelige carpaccioen.
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Det viktigste er dampingen av kveitefileten som krever full oppmerksomhet for at den skal bli perfekt. Klargjør sausen og chipsene først.