Timianpoteter

Fremgangsmåte

Vask potetene (ikke rensk dem), og del dem i båter (4 båter pr. potet). Pensle potetene med olivenolje, og legg dem med skallet ned på form.

Strø havsalt, timian og pepper på. Skal stå i ovnen på 220 grader i ½ time, for så og slå ned ovnen til 100 grader i én time.

Serveres rykende varm, med nyklippet persille. Perfekt til grillmat.

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Thor-Eirik Røshol

Forsiden akkurat nå
Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux
Godbiter i pollisten

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux

At San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bli med på en reise i fårikålens verden - og bli overrasket over hvor mange vrier som finnes
Guide
Oppskrifter på fårikål fra hele verden

Bli med på en reise i fårikålens verden - og bli overrasket over hvor mange vrier som finnes

Noe av det beste høsten har å by på er årets ferske lammekjøtt i skjønn forening med høstens grønnsaker, i dette tilfellet kålen. Mange flotte og varierte oppskrifter venter på deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer
Annonse
Vinsmaking Horeca

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer

Vi inviterer deg til å møte våre vinprodusenter og smake på et bredt utvalg viner fra blant annet Napa Valley, Sonoma County, Santa Barbara, Lodi, Paso Robles og Monterey.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er utrolig hvor lite som skal til for å lage god smak
Dagens rett
Grønnsaksgryte med eple og hodekål

Det er utrolig hvor lite som skal til for å lage god smak

Kål, gulrøtter og løk kickes opp med litt karri. Det er klart for en kjøttfri middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette gjør man med gresskaret i India og det helt uten kjøtt
Dagens rett
Gresskargryte på indisk med poori

Dette gjør man med gresskaret i India og det helt uten kjøtt

De ekstra fargesterke gresskarene som brukes i India blir en fryd for øyet i form av denne tykke suppegryten som altså er helt vegetarisk og ganske hot.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her