ingredienser

Oppskrifter som inneholder kokosmelk

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.

  • 25 minutter

    Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.

  • 25 minutter

    Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken. Dette blir en suksess på middagsbordet.

  • placeholder
  • placeholder
    5 minutter

  • 30 minutter

    Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.

  • 40 minutter

    Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene i det thailandske kjøkkenet.

  • 15 minutter

    Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie. En skikkelig hot pot på norsk og selvfølgelig med kveite.

  • 30 minutter

    Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.

  • 15 minutter

    Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.

  • placeholder
  • 1 time 50 minutter

    En herlig indisk hønsesuppe, med masse karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren?

  • 15 timer

    For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.

  • 15 minutter

    Litt sterkt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Denne Thai Kyllingsuppen med sopp Tom Kha Gai er ikke noe unntak. På ca.15 minutter har du et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 50 minutter

    Her er en oppskrift som er virkelig hot der biffkjøttet får følge av korianderfrø, karvefrø, chili og rekepasta. Alt i en wok.

  • placeholder
Forsiden akkurat nå
Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis
Dagens rett

Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis

Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken