Tom Kha Gai - enkel
Apéritif

Tom Kha Gai - enkel

Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.

Fremgangsmåte

  1. Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
  2. Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften.
  3. Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene.
  4. Om du ikke vil ha chilistyrke, dropper du bare srirachaen - eller reduserer mengden.
  5. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.
  6. Server med kokt ris.

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

At noe så enkelt kan smake så godt
Dagens rett

At noe så enkelt kan smake så godt

Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her