Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.
Pakker du inn torsken i parmaskinke og serverer pannestekte poteter ved siden av kan du bare glede deg.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake.
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Salt karamell smaker helt nydelig og er perfekt tilbehør til alt fra pannekaker til is.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.
Fløtepudding med jordbær som vekker nostalgiske minner hos de fleste av oss. Virkelig en dessert verd å servere dine gjester.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.