Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
En fyldig og syrlig portvinsbasert cocktail er perfekt om høsten.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Denne varianten av gin tonic må du prøve. Rabarbrasirup, som du lager selv, og rabarbrastrimler løfter denne drinken til nye høyder.
Denne drinken er en lettere og syrligere slektning av en pasjonsfruktklassiker, nemlig Pornstar Martini. Syrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens.
Pasjonsfrukt og rom passer perfekt sammen, men denne drinken kan justeres etter det du har i barskapet hjemme. Tequila og agavesirup er et alternativ.
Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.
Denne vrien på Bloody Mary er perfekt for Halloween. Hvis du synes tequila og whisky er for utfordrende, kan du fint lage den med vodka.
Det er selveste Jerry Thomas som sørget for å udødeliggjøre Knickerbocker Cocktail, for han inkluderte den i sin 1862-utgave av The Bartender's Guide.