ingredienser

Oppskrifter som inneholder løk, hakket

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 45 minutter

    En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.

  • placeholder
    5 minutter

  • 1 time

    Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.

  • placeholder
    4 timer 10 minutter

    Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.

  • 6 timer 15 minutter

    Denne gryten er inspirert av den vestafrikanske gryten maafi. Den kan varieres i det uendelige, ved å for eksempel tilsette andre rotgrønnsaker, kylling, lam eller annet protein. I denne oppskriften lages gryten i en crockpot / slow cooker, men du kan også bruke en vanlig gryte.

  • 3 timer

    Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.

  • 30 minutter

    Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.

  • 40 minutter

    Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda for innsatsen.

  • 20 minutter

    Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk. Her er oppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.

  • 25 minutter

    Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.

  • 3 timer

    Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.

  • 30 minutter

    Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.

  • 20 minutter

    Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og hvitløk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.

  • 45 minutter

    Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.

Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken