ingredienser

Oppskrifter som inneholder majones    

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 15 minutter

    Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.

  • 5 minutter

    Står orientalsk på menyen må dressingen stå i stil. Denne oppskriften må du bruke.

  • 5 minutter

    Denne salatdressingen er ypperlig i grønne salater, salater med skalldyr eller rett og slett over tomater skåret i skiver. Her er oppskriften på Avocado salatdressing

  • 15 minutter

    Denne agurksalat går det raskt å lage, men er likevel veldig god. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk. Eller den kan nytes uten annet matfølge.

  • 15 minutter

    En enkel eplesalat som er rask å lage. Smaker deilig til både kjøtt og fisk. Passer er ekstra god til grillmat.

  • placeholder
    10 minutter

  • 15 minutter

    Skal middagen være unnagjort i en fei, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.

  • 30 minutter

    Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.

  • 20 minutter

    Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.

  • 20 minutter

    Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.

  • 20 minutter

    Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat med druer er perfekt på middagsbordet.

  • 40 minutter

    Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.

  • placeholder
  • 45 minutter

    Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.

Forsiden akkurat nå
Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken