Kyllingfilet med druesalat
Foto: Matprat/Alf Börjesson

Kyllingfilet med druesalat

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat med druer er perfekt på middagsbordet.

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
  2. La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i skiver. 
  3. Stek bacon. 
  4. Rist solsikkekjerner i baconfettet.
  5. Demp brokkoli i 1 minutt og skyll i kaldt vann, la dryppe av.
  6. Legg rødløk kuttet i tynne skiver i iskaldt vann.
  7. Bland brokkoli, druer og rødløk sammen med bacon og solsikkekjerner og legg på et fat.
  8. Legg kyllingfilet i skiver på toppen.
  9. Rør ut honning i eddik til dressingen og bland med majones og revet parmesan. Rør jevn.
  10. Server ved siden av salaten.

Vi byr på mange flere deilige kyllingsalater

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • USA
    USA
    Volum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget
    88 POENG
  • Frankrike
    Frankrike
    Volum: 0.75 l Pris: 209.90 kr Basisutvalget
    87 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.33 l Pris: 55.90 kr Bestillingsutvalget
    85 POENG
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her